Skip to content

Tattooshop Venlo

Voor de beste tattooshops in Venlo ben je hier aan het juiste adres. De vier bekendste tattooshops in Venlo staan hieronder voor je op een rijtje. Zo kan je zelf rustig bekijken bij welke shop je een tattoo wil laten zetten. Elke shop heeft zijn voordelen, het is dus volledig aan jou: wil je een shop in het centrum waar het gezellig is, maar wel veel afleiding en misschien drukte van in-en uitlopende mensen is? Of zit je liever in volledige stilte in een kleine, knusse thuis-tattooshop waar de tatoeëerder echt alleen oog voor jou heeft? Het kan allemaal in tattooshops in Venlo!

Alle professionele tattooshops in Venlo beschikken in principe over de juiste papieren en hygiëne-certificaten van de GGD, maar we raden iedereen toch altijd aan om voor de zekerheid even te checken. Een tatoeage zet je namelijk niet zomaar. Het doet wat met je lijf, en ook met je hoofd. Een negatieve ervaring kan je liefde voor tatoeages onterecht verpesten, en dat is absoluut niet nodig! Wie goed research doet komt in de meeste gevallen met een trots en voldaan gevoel de tattooshop uit lopen. Onder research verstaan we het uitzoeken bij welke shop en welke tatoeëerder je wil gaan zitten, of je de zorg en nazorg van de tattoo snapt en uit kan voeren, en nadenken over een eventueel design of idee. Zit dit er allemaal in? Dan ben je klaar voor je (misschien wel eerste) tattoo!

Tattoo Ron Tattoo & Piercing

Tattoo Ron Tattoo & Piercing is een kleine maar erg gezellige tattooshop in hartje Venlo. Eigenaar Ron zet al sinds jaar en dag tatoeages, en heeft sinds 2003 een eigen tattooshop. Samen met Peer zet hij de mooiste tatoeages in verschillende stijlen.

Adres: 

HH Geeststraat 21
5911 JA Venlo
077 750 4119 

Specialisatie:

Black & grey
Maori/Polynesian
Japans
Cover-up

Vault13 Tattoo Parlour

Vault13 Tattoo Parlour is een veelzijdige shop in het hart van Venlo. Je kunt er terecht voor een nieuwe garderobe, maar het is natuurlijk allereerst een tattooshop. Er werken veel tattoo artiesten met verschillende achtergronden, en ze krijgen regelmatig bezoek van (inter)nationale gast-tatoeëerders.

Adres: 

Spoorstraat 38 
5911 KJ Venlo 
077 303 0455 

Specialisatie:

Old School
Japans
Maori/Polynesian
Neo-traditional

Blackwork Tattoo

Blackwork Tattoo is een custom tattoo en piercingstudio buiten het centrum van Venlo. Tatoeëerder Wil heeft een knusse en gezellige thuis-studio waar nauwkeurig en hygiënisch gewerkt wordt.

Adres: 

Gebroeders Fodorstraat 10 
5913 XM Venlo 
06 13070972 

Tattoo Amrola

Tattoo Amrola ligt in het hart van Venlo, en is een shop waar je behalve tattoos ook piercings kan laten zetten. Bovendien kan je er terecht voor permanente make-up en henna tatoeages.

Adres: 

Kleine Beekstraat 13A 
5911 JZ Venlo 
06 39812131 

Specialisatie:

Zet ook piercings

Partner

Partner