Skip to content

Tattooshop Hoorn

Woon je in de buurt van Hoorn en zoek je naar een voor jou geschikte tattooshop? Kijk dan snel in het overzicht hieronder. We hebben namelijk alle bekende tattooshops in Hoorn voor je in een handig overzicht gezet. Zo lees je snel en gemakkelijk af waar de shops precies zitten met visuele ondersteuning voor de verdwalers onder ons! Bovendien introduceren we de shop even kort zodat je in één oogopslag duidelijk wordt of de tattoo shop iets voor jou is. 

Het kiezen van de juiste tattooshop is misschien wel net zo belangrijk als het kiezen van een idee voor je tatoeage. Als de klik er niet is, of communicatie moeizaam verloopt is het in veel gevallen verstandig om verder te kijken. Het zetten van een tatoeage is een collectief proces. Jij doet het niet alleen, en de tatoeëerder ook niet! Zorg er dus voor dat je van tevoren al weet wat je wil door je goed in te lezen. Wat dacht je van deze handige tips? Als je nog met vragen zit, over bijvoorbeeld verzorging van tatoeages, kan je natuurlijk bij de tattooshop in Hoorn terecht, maar je kunt ook alvast beginnen met voorbereiden door veelgestelde vragen te lezen. Erg handig als je aan je eerste tattoo begint en nog niet zeker weet welke kant je op wil. 

The Tattoo You Need Hoorn

Gelegen in het oude, authentieke deel van Hoorn is The Tattoo You Need Hoorn, een net zo authentieke tattoo shop waar je ook voor piercings terecht kan.

The Tattoo You Need Hoorn staat voor unieke, verfijnde en moderne tatoeages. Geen namaak, geen overtrekwerkjes, maar echte unieke en persoonlijke kunstwerkjes.

Adres: 

Turfhaven 2 
1621 GC Hoorn 
0229 795 042 

Specialisatie:

Zet ook piercings

Sparta's Tattoo & Piercing

Sparta Tattoo & Piercing heeft op elke woensdag tekendag. Op deze dag kan je bij deze Hoornse tattoo shop terecht voor vragen en ontwerpen. Een afspraak maken kan alleen in de winkel, dus langskomen bij deze privéstudio is een must! 

Adres: 

Kruisstraat 18 
1621 EJ Hoorn 
0229 299 529 

Specialisatie:

Zet ook piercings

ANGELS IN FLAMES

Angels in Flames is een tattoo shop in Hoorn die alleen op afspraak werkt. Je kan een afspraak maken op woensdag, donderdag en vrijdagavond tussen 18.30 en 19.30. Er worden geen piercings gezet in tattoo shop Angels in Flames.

Adres: 

Nieuwe Noord 44 
1621 EN Hoorn 
06 12497980 

Partner

Partner