Skip to content

Tattooshop Dordrecht

Dordrecht is een echte tattoo-stad. De stad huist een mooi aantal tattoo shops van hoge kwaliteit. Sommige shops zijn zelfs al bijna veertig jaar een begrip in Dordrecht! Ben je benieuwd bij welke tattoo shop in Dordrecht jij terecht kan met je artistieke idee, of bij welke tatoeëerder je zonder zorgen een ‘leeg canvas’ aan kan bieden? In het overzicht hieronder maken we je wegwijs in de Dordtse tattoo-wereld!

Tattoo shops zitten soms een beetje verstopt in steegjes, oude straatjes, maar ook op industriegebieden en tussen hippe startups in nieuwe bestemmingsgebieden. Daarom is het handig om een kaartje en Streetview bij de hand te hebben – zo loop je nooit verkeerd! Als je de gewenste tattoo shop in Dordrecht gevonden hebt, is het natuurlijk belangrijk dat je goed voorbereid naar binnen stapt. Met tattoo inspiratie, informatie over nazorg en de risico’s op zak ben je klaar om je eerste tattoo te laten zetten. 

TattooMick Dordrecht

De eerste tattoo shop van Dordrecht! Michel van Zanten zit al ruim 38 jaar in het vak, en loopt nog steeds extreem goed. Sterker nog, tattoo-liefhebbers in heel Nederland reizen af naar Dordrecht om een echte ‘mick’ tattoo te nemen.

Bij Tattoo Mick staat secuur werken en hygiëne op de eerste plek. Echte professionals dus!

Adres: 

Grote Spuistraat 41 
3311 GE Dordrecht 
078 6310855 

Specialisatie:

Zet ook piercings 
Black + grey 
Maori/polynesian 

Eldasa

Eldasa Tattoo & Piercing is een knusse tattoo shop in het centrum van Dordrecht. De tattoo artist in Eldasa is uitermate ervaren en werkt zeer secuur. Ze garanderen een kwaliteits-tattoo die lang mooi blijft, en er bovendien gewoon schitterend uit ziet natuurlijk. Kwaliteit én een goed resultaat dus!

In Eldasa heerst een ontspannen sfeer, en je kan er ook op afspraak terecht.

Adres: 

Voorstraat 247 
3311 EP Dordrecht 
06 34151843 

Specialisatie:

Zet ook piercings

Koko Loko

Bij tattoo shop Koko Loko werken een groot aantal veelzijdige tattoo artists. Je kan er dus terecht voor zeer uiteenlopende wensen: er is altijd wel een specialist aanwezig voor jouw gewenste kunstwerkje!

Ook komen er regelmatig gast-tatoeëerders langs. Hou de agenda van Koko Loko dus in de gaten voor een exclusieve kans op unieke, internationale tatoeages.

Adres: 

Vriesestraat 166 
3311 NS Dordrecht 
06-23717789 

Specialisatie:

Zet ook piercings 
Custom 
Verschillende stijlen 

Second Skin Tattoo

De alternatieve, rustig ingerichte tattoo shop Second Skin Tattoo in het centrum van Dordrecht is er  voor elke tattoo-liefhebber. Of jou nou iets kleins wil, of een die-hard bent, je kan terecht bij Second Skin. Ze vinden het belangrijk dat de drempel laag blijft, zodat iedereen zonder schroom de tattoo shop kan binnenstappen.

Haastklussen zijn uit den boze bij Second Skin: ze werken het liefst op afspraak, zodat er genoeg tijd voor elke klant genomen kan worden.

Adres: 

Voorstraat 395A 
3311 CT Dordrecht 
06 40165515 

Specialisatie:

Custom 
Freehand 
Diverse stijlen 

Tattoo Studio Dordrecht

Tattoo studio Dordrecht is een thuis-tattoo-shop die zeer recentelijk is opgezet door nieuwe tatoeëerder Carim. Hij zit nog niet lang in het vak, maar heeft een speciaal talent voor expressieve black & grey tatoeages. Hij is ook vaak in andere shops te vinden.

Adres: 

Neptunuslaan 12 
3318 EL Dordrecht 
06 11928602 

Specialisatie:

Black & grey

Durff

Durff is een fonkelnieuwe tattoo shop net buiten het centrum van Dordrecht. Ze blinken uit in fineline black & grey tattoos, en werken vooralsnog alleen op afspraak. Het is ook mogelijk om laser tattoo verwijdering te laten doen bij Durff.

Adres: 

Jade 240 
3316 LJ Dordrecht 
06 18502412 l 

Specialisatie:

Fineline black & grey

Partner

Partner