Skip to content

Tattooshop Barendrecht

Op zoek naar een tattooshop in Barendrecht? Kijk dan in het overzicht hieronder voor de beste en bekendste tattoo shops in Barendrecht. Je hoeft echt niet één keer te beslissen welke tattoo je wilt, waar je hem wilt hebben en bij welke shop je hem moet gaat zetten. Zulke beslissingen zijn ontzettend belangrijk in het hele tattoo-proces, dus is het zaak dat je er tijd voor neemt. Daarom hebben we voor jou alle onmisbare info per tattoo shop op een rijtje gezet. Waar je precies moet zijn (te laat komen of niet op komen dagen wordt in de tattoo-wereld niet op prijs gesteld), en wat je van de tattoo shops in Barendrecht kan verwachten qua aanbod of specialisaties staan er per tattoo shop bij.

Je kunt ervan uit gaan dat tattoo shops met GGD-certificaten hygiënisch en veilig zijn, maar controleer voor je aan een tattoo begint toch even of alle vereiste keurmerken aanwezig zijn. Al is het maar voor  dat extra beetje gemoedsrust, aangezien een tattoo laten zetten best spannend kan zijn. Het is daarom belangrijk dat de shop je welkom en op je gemak laat voelen. De tattoo shop moet open van aanpak zijn en erop gericht zijn om alle eventuele vragen rustig te beantwoorden. Op een zenuwachtig canvas is héél moeilijk te tatoeëren!

Laat de tattoo shops in Barendrecht je ook adviseren over de zorg en nazorg van je tatoeage. Het helingsproces is net zo belangrijk als alle andere zaken. Je tattoo kan namelijk super mooi gezet zijn, maar als je er zelf niks meer aan doet of naar omkijkt na het zetten, verpest je het werk en zit je met een lelijke tattoo. Volg dus altijd de instructies van de tattoo artist op!

Ink Avenue

Remco van Ink Avenue is een echt natuurtalent. Op latere leeftijd besloot hij definitief tatoo artiest te worden, en die keuze heeft ontzettend goed uitgepakt. 

Zijn studio Ink Avenue is veelzijdig in stijl, en biedt ook de mogelijkheid om een piercing te laten zetten.

Adres: 

Avenue Carnisse 119 
2993 MB Barendrecht 
0180-843500 

Specialisatie:

Black & grey 
Cover ups 
Script & tekst 
Tribal & Maori 

FR Body Art

FR Body Art in Barendrecht tatoeëert sinds 2014, maar is al veel langer geobsedeerd door tatoeages. Er wordt met passie, liefde en precisie gewerkt naar een prachtig eindresultaat.

Adres: 

Onderlangs 24 
2991 EM Barendrecht 
06-14337267 

Specialisatie:

Script & tekst 
Geometrie 
Touch-ups

Partner

Partner