Skip to content

Tattooshop Assen

In het altijd gemoedelijke Assen in Drenthe zitten vier tattooshops van hoge kwaliteit. De vraag is niet of er een tattooshop tussen zit die bij jouw wensen en verwachtingen past, maar welke tattooshop voor jou het meest geschikt is! De beste tattooshops in Assen staan hieronder in het overzicht, compleet met adres en eventuele specialisaties of bijzonderheden. Je wilt immers met je design of idee aankloppen bij de shop die bij jou past. Met onderstaande informatie kom je een heel eind, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Ga daarom vooral eens langs bij de shops, en ga in gesprek met de tatoeëerder van dienst. Klinkt het plaatje goed? Dan ben je sowieso in goede handen.

Wie een mooie tattoo wilt moet niet alleen pijn lijden, maar ook eerst goed voorbereiden! Voor je bij een shop aanklopt is het, ook voor de tatoeëerder, handig als je zelf al een beetje wegwijs bent. Vooral als je voor  je eerste tattoo  gaat.  Als je goed ingelezen bent is de kans groot dat je je véél minder zenuwachtig voelt. Een goede tattooshop stelt je sowieso op je gemak, en laat je in alle rust en met kundig advies een passend en haalbaar design kiezen. Ook moeten de eventuele risico’s besproken worden, zodat je weet dat een tattoo best een verantwoordelijkheid met zich meedraagt.

Tattoostore Skinworx

Tattoostore Skinworx in Assen is een uitermate vriendelijk bedrijf waar elke soort tattoo-liefhebber binnen kan stappen voor een kop koffie en eerlijk advies. Ze denken graag mee met je eigen tattoo-idee, en brengen daarbij een aanstekelijk enthousiasme mee.

Adres: 

Groningerstraat 46 
9401 BK Assen 
0592 481 680 

Specialisatie:

Black & grey

 

Knoutskey Tattoo

Als je op zoek bent naar een knusse, gezellige maar uitermate kundige tattoo shop, dan moet je bij Knoutskey Tattoo in Assen zijn. 

Er werken vier tatoeëerders met allen een eigen stijl, je kan er dus met elk soort design wel terecht voor een unieke en persoonlijke oplossing.

Adres: 

Kleine Marktstraat 8 
9401 JD Assen 
06 23360506 

Specialisatie:

Diverse stijlen

Supernatural Tattoo Studio

Tattooshop aan huis in een nette wijk in Assen.  Hygiëne, kunde maar ook privacy staan hoog in het vaandel bij Supernatural Tattoo Studio. Werkt alleen op afspraak. Supernatural Tattoo Studio is bereid om mee te denken en een uniek en persoonlijk design voor je te maken na een oriënterend gesprek.

Adres: 

Robijnstoep 7 
9403 RW Assen 
06 30260615 

Specialisatie:

Diverse stijlen

Tattoo Bodypiercing Lucky 7

Bij Tattoo Bodypiercing Lucky 7 kan je terecht voor deskundig advies van tatoeëerders met jarenlange ervaring. Er zijn meerdere artiesten die werken vanuit Tattoo Bodypiercing Lucky 7, dus kan je er met verschillende aanvragen en ontwerpen naar toe voor een gepersonaliseerd ontwerp.

Adres: 

Oude Molenstraat 41 
9401 DB Assen 
0592 309 309

Specialisatie:

Cover-ups

Partner

Partner