Skip to content

Tattooshop Alphen aan den Rijn

Het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn ligt midden in het groene hart en heeft absoluut bestaansrecht op het gebied van tattoo shops. In Alphen aan den Rijn zitten meerdere tattoo shops die absoluut de moeite waard zijn om eens een bezoekje te brengen. Jarenlange ervaring in combinatie met internationale, unieke designs. Voor een tattoo die bijna niemand heeft kan je dus in Alphen aan den Rijn terecht. 

Hygiëne en precisie zijn uitermate belangrijke bij het zetten van tatoeages, en de tattoo shops in Alphen aan den Rijn voldoen natuurlijk aan de eisen gesteld door de GGD. Je hoeft je over de properheid van de tattoo shops dus geen zorgen te maken. Waar je wel zelf verantwoordelijk voor bent is een goede voorbereiding van je tatoeage-idee. Als je op zoek bent naar een westerse tatoeage, is het natuurlijk niet slim om bij Thai Tattoo in Alphen aan den Rijn naar binnen te lopen. Je kunt bij hen wel terecht voor een unieke Sak Yant tatoeage. Alphen aan den Rijn is de enige plek waar deze Thaise tattookunst buiten Europa beoefend wordt. 

Voor je eerste tattoo raden we je aan om je goed in te lezen over de zorg en nazorg van tatoeages, en of je lichaam er klaar voor is. Ook moet je natuurlijk mentaal voorbereid zijn om de tatoeage. Het is niet niks! Halsoverkop een willekeurig design op je lijf laten zetten is zelden een goed idee. Lees daarom altijd eerst info en belangrijke tips. Zit je nog met vragen? Dan kan je altijd bij onderstaande tattoo shops in Alphen aan den Rijn terecht.

Ed's Tattoo Studio

Je kan bij Ed’s Tattoo Studio in Alphen aan den Rijn terecht voor uiteenlopende designs. Ze hebben zelf een grote collectie ontwerpen, maar staan ook open voor eigen inbreng.

Ed’s Tattoo Studio is gespecialiseerd in de cover-up van oude tatoeages. Vind je een oude tatoeage niet meer mooi, of zijn de kleuren van een oude tatoeage vervaagd? Kom dan naar Ed voor een uitstekende cover-up.

Adres: 

Prins Hendrikstraat 157 
2405 AJ Alphen aan den Rijn 
0172 495 012 

Specialisatie:

Cover-ups

Thai Tattoo

Thai Tattoo in Alphen aan den Rijn is een speciale tattoo shop waar je een tattoo kan laten zetten in de unieke Sak Yant-stijl. Thai Tattoo is dankzij een officiële ‘zegening’ van een Thaise tempel de enige tattoo shop in Europa die de Sak Yant stijl buiten Thailand kunnen duiden en tatoeëren.

Adres: 

Kerkstraat 2B 
2405 CD Alphen aan den Rijn 
0172 260 016

Specialisatie:

Sak Yant

Partner

Partner