Skip to content

Tattoo shop Spijkenisse

Ben je op zoek naar een tattoo shop in Spijkenisse, dan zit je op deze pagina goed. De belangrijkste tattoo shops in Spijkenisse hebben we hieronder mooi geordend voor je neergezet, met extra informatie per tattoo shop waardoor het makkelijker is om je shop uit te kiezen. Als er veel shops zijn om uit te kiezen kan het overweldigend zijn. In Spijkenisse heb je daar gelukkig geen last van, dus is de keuze makkelijker aangezien alle shops in Spijkenisse rustig de tijd voor elke individuele klant nemen. Loop gewoon eens binnen bij  onderstaande shops, ze zullen je met plezier advies geven en een kop koffie aanbieden. In een rustig gesprek krijg je de nodige informatie over de tatoeage die je wil gaan laten zetten. 

Wie zelf al een design in gedachten heeft kan het beste eerst met de tattoo artiest in gesprek gaan. Hij of zij zal je dan een op maat gemaakt ontwerp voorleggen en een prijsopgaaf maken.  Bijt je niet vast in het precieze plaatje dat in je hoofd zit, want voor hetzelfde geld wil de tattoo artiest een andere kant op, of is je eigen idee (gedeeltelijk) niet haalbaar. Luister naar de tatoeëerder en volg de gegeven adviezen op. Zij zijn immers de expert!

Wie voor het eerst een tattoo gaat laten zetten raden we aan om eerst goed onderzoek te doen. Je wil natuurlijk niet verrast worden als je de tattoo shop in Spijkenisse binnengaat. Neem van tevoren een kijkje bij onze veelgestelde vragen over tattoos, en lees meteen ook andere belangrijke tips en info.

Art4Life

Art4Life is een professionele tattoo shop gelegen in het centrum van Spijkenisse. Ze werken alleen met custom tattoos, en doen dit enkel op afspraak. Er zijn regelmatig speciale en kundige gast-tattoo artists aanwezig, dus check regelmatig terug voor een unieke mogelijkheid om een internationale toptattoo te laten zetten.

Adres: 

Voorstraat 49 
3201 BA Spijkenisse 
0181 843 717 

Specialisatie:

Diverse stijlen

Xtremetattoo Spijkenisse

TattooDave van Xtremetattoo Spijkenisse is een privé tattoo studio zonder binnenloop die alleen op afspraak werkt. Hij neemt voor elke klant ruim de tijd.

Er kan ook voor een scherpe prijs een piercing gezet worden bij Xtremetattoo Spijkenisse.

Adres: 

Zomerakker 93 
3206 TH Spijkenisse 
0181 853 531

Specialisatie:

Zet ook piercings

Partner

Partner