Skip to content

Tattoo shop Roosendaal

Wie in de buurt van Roosendaal woont heeft meer dan genoeg keuze in tattoo shops! In deze Noord-Brabantse stad kan je op maar liefst vijf adressen terecht voor je tattoo, en in sommige gevallen ook voor een piercing (of twee!). Hieronder vind je een overzicht van alle belangrijke tattoo shops in Roosendaal, met daarbij extra info voor tattoo-liefhebbers die op zoek zijn naar de juiste shop. Met de bijgevoegde adresinfo en Streetview bij de hand is het onmogelijk deze shops te missen. Omdat tattoo shops nogal eens ‘weggestopt’ zitten in smalle straatjes is het handig om te weten waar je naartoe moet.

Veel van de tattoo shops in Roosendaal zijn al jaren een begrip in de stad. De tattoo-cultuur is gezond in deze stad, waardoor shops lang blijven bestaan en tatoeëerders lang en ongestoord hun gang kunnen gaan. Daardoor ontstaat er een voedingsbodem voor kwaliteitstattoos. Je kunt in Roosendaal dus eigenlijk niet fout gaan!

Loop eens binnen bij onderstaande shops, en ga onder het genot van een bakje koffie in gesprek over je tattoo-wensen. Samen met de tattoo artist kom je dan tot een uniek en persoonlijk kunstwerkje waar je nog je hele leven trots op kan zijn. Het is immers niet de bedoeling dat je voor een haastklus een shop binnenstapt en zonder voorbereiding aan een tattoo begint. Dan zit je binnen de kortste keren in de stoel om hem weer te laten weglaseren, en dat zou zonde zijn! Neem daarom je tijd, zoek de shop die bij jou past, maak een afspraak en laat je adviseren.

Bloodline Tattoo & Piercing

Bloodline Tattoo & Piercing is al jaren een begrip in Roosendaal. De shop, gerund door Bram en Samantha, bestaat sinds 2003 en straalt een relaxte sfeer uit. Ze drukken elke klant op het hart dat geen enkel idee te gek is. Op een ontspannen en laagdrempelige manier word je door het proces geleid. Ook uitermate geschikt voor je eerste tattoo dus.

Adres: 

Kade 38 
4703 GG Roosendaal 
0165 543 444

Specialisatie:

Zet ook piercings

 

Rising Sun

Rising Sun is de eerste tattoo shop van Roosendaal, en is al sinds 1996 een begrip. Tattoo artist Ad van Thillo heeft de wereld rondgereisd om zijn werk te perfectioneren, en brengt zijn kennis dagelijks  in de praktijk bij Rising Sun. Wie op zoek is naar een rustige, ervaren tatoeëerder moet hier zeker eens naar binnen lopen.

Adres: 

Kalsdonksestraat 4 
4702 ZE Roosendaal 
06 53435759 

Specialisatie:

Maori 
Celtic 
Japans 
Old School 
Portretten

Tattoo 66 Roosendaal

Tattoo 66 in Roosendaal straalt echte Brabantse gezelligheid uit. De shop staat voor kwaliteit, hygiëne en vooral toegankelijkheid.

Iedere wens is welkom – zolang je bereid bent deze wens onder het genot van een bakje koffie te bespreken!

Adres: 

Hulsdonksestraat 3 
4703 AP Roosendaal 
06 53540851 

Specialisatie:

Black & grey

Devs Tattoo

Devs Tattoo is een knusse thuis-shop waar alleen op afspraak gewerkt wordt. Hierdoor neemt Dev per klant alle tijd voor een perfectionistisch kunstwerkje. Rustige sfeer, goed advies en vakwerk!

Adres: 

Teslastraat 153 
4702 PP Roosendaal 
06 11716872 

Specialisatie:

Mandala’s
Cover-ups

Tattoo Suuz

Nog een knusse thuis-tattoo shop. Suuz is een vakvrouw die de tijd neemt en met veel kunde aan de slag gaat.

Adres: 

Bergrand 4 
4707 NW Roosendaal 
06 51465653 

Partner

Partner