Skip to content

Tattoo shop Oss

In het Brabantse Oss vinden we maar liefst vijf tattoo shops waar je zonder zorgen naartoe kan. De vraag is natuurlijk welke shop het beste bij jou en je wensen past. Wil je een rustige, laagdrempelige shop waar je vooral op je gemak bent? Of zoek je naar een iets meer die-hard ervaring of een zeer artistieke shop waar je de échte ouderwetse tattoo-cultuur proeft? Met de hulp van onderstaande lijst word je in no-time wegwijs in de Osse tattoo-wereld. Er zijn genoeg shops, dus er is hoe dan ook ergens plek voor je.

Een mooie tattoo begint bij een goede voorbereiding, dus zorg er altijd voor dat je research gedaan hebt voor je een tattoo shop binnenloopt. Ben je lichamelijk klaar voor een tattoo? Geestelijk ook? Als het je eerste tattoo wordt, kan het zijn dat je zenuwachtig bent. Dit is absoluut niet nodig, maar maak het duidelijk bij de shop die je binnenloopt. Daar zal je op je gemak gesteld worden terwijl je ze door het proces leiden. In overleg een design kiezen, de risico’s bespreken en vervolgens een afspraak maken die zowel jou als de tatoeëerder schikt. De ervaring leert dat als iedereen op zijn gemak is, het resultaat mooier is waardoor ook het hele proces meer voldoening geeft. Zo hoef je niet met spijt terug te komen voor een cover-up of misschien zelfs het verwijderen van je tattoo!

Six Feet Under Tattoo

Bij Six Feet Under Tattoo kan je terecht met uiteenlopende wensen. Het team van tatoeëerders is groot en gevarieerd, waardoor er altijd wel een specialist aanwezig is voor jouw tattoo. 

Een vriendelijke shop in het hart van Oss, waar de tijd genomen wordt en met beleid gewerkt wordt.

Adres: 

Hooghuisstraat 37 
5341 CD Oss 
0412 623 618 

Specialisatie:

Diverse stijlen

Rags2Riches Tattoo Art

Rags2Riches Tattoo Art is een kleine, gezellig ingerichte eenmansstudio in Oss, net buiten het centrum. 

Je kunt voor vrijwel alle stijlen terecht bij deze klantvriendelijke shop. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp mee te nemen.

Adres: 

Sint Sebastiaanstraat 48 
5341 LH Oss 
0412 486 049 

Specialisatie:

Diverse stijlen 

Tattooshop Jos Ploegmakers

Tattoo Jos zit al ruim dertig jaar in het vak, en rekent zich tot de betere professionals in zijn vakgebied. Van polynesisch tot Japans, Jos tatoeëert in alle stijlen, en heeft elke avond een inloopspreekuur om je tattoo-ideeën te bespreken en je deskundig te adviseren.

Adres: 

Kromstraat 108-B 
5345 AE Oss 
06 54633315 

Specialisatie:

Diverse stijlen

Ace of Spades

Ace of Spades is een privé tattoo studio die alleen werkt op afspraak. Je kunt er terecht voor een prachtige custom tattoo, maar zorg er dus voor dat je van tevoren even belt of een bericht achterlaat.

Adres: 

Leuvenstraat 
5346 TX Oss 
06 51813105 

Specialisatie:

Black & grey
Realistic

Tattoo Inkville

Mooie privé tattoo studio buiten het centrum van Oss. Ideaal voor een rustige en relaxte tattoo-ervaring waar je niet onder druk gezet wordt, en waar secuur en geduldig topwerk afgeleverd wordt.

Adres: 

Saksenweg 41 
5349 AX Oss 
06 51756833 

Specialisatie:

Black & grey
Freehand

Partner

Partner