Skip to content

Tattoo shop Leeuwarden

Ben je op zoek naar een tattoo shop in Leeuwarden? We hebben alle tattoo shops in Leeuwarden voor je op een rijtje gezet, compleet met adres en eventuele specialisaties. Zo kan je snel en gemakkelijk zien bij welke shop je moet zijn voor jouw ideale tatoeage. Het is namelijk belangrijk dat je een tattoo shop kiest die goed bij je past, en dat je een klik hebt met de tattoo artist. Je bepaalt vaak samen hoe je tatoeage tot stand komt, dus helpt het als er goed met de tattoo shop samengewerkt en gecommuniceerd kan worden. Tattoos zijn permanent, en een tattoo verwijderen is duur en pijnlijk. Een goede voorbereiding is het halve werk! Is dit je eerste tattoo? Check dan ook even onze handige tips.

Waar je ook goed op moet letten zijn de specialisaties per shop. Veel tattoo shops werken met een team van tattoo artists, die elk hun eigen specialiteit hebben. Soms zijn er ‘tijdelijke’ tatoeëerders aanwezig in een shop, dus moet je goed plannen als je gebruik wilt maken van hun kunsten!

Tattooshop Leeuwarden

Tattooshop Leeuwarden zet de klant op de eerste plaats. Heb je zelf een mooie tatoeage in gedachten? Dan helpen zij je met het realiseren van een persoonlijk kunstwerkje!

Voor de mensen die vaak overdag geen tijd hebben is het ook mogelijk om op afspraak buiten openingstijden de shop te bezoeken.

Adres: 

Weerd 1 
8911 HL Leeuwarden 
06-22955593 

Specialisatie:

Cover-up tatoeages
Eigen ontwerp
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Tattoo Richard

Bij Tattoo Richard kan je terecht voor de mooiste kunststukjes in veel verschillende stijlen. Het is een echte familiezaak.

Richard is een specialist op het gebied van old school, Japans en cover-up tatoeages. Zijn dochter Daphne heeft zich toegelegd op Maori en Polynesische tatoeages, maar ook lettering en black & grey zijn haar specialiteit.

Adres: 

De Tuinen 2b 
8911KD Leeuwarden 
058-2157426 

Specialisatie:

Cover-up tatoeages 
Maori/polynesian 
Black & grey 
Old school 
Japans

Timeless Tattoo Art

Timeless Tattoo Art in Leeuwarden wordt gerund door tattoo artist Ivar Kok, die zeer breed  gespecialiseerd is. Zo kan je bij hem terecht voor schitterende tattoos in de stijlen Neotraditional/New School, Japans, Black & grey, en old school.

Adres: 

Uniabuurt 14A 
8911 LB Leeuwarden 
06-87175627 

Specialisatie:

Neotraditional/New school 
Black + grey 
Japans 
Realistisch 
Old school 

Partner

Partner