Skip to content

Tattoo shop Hengelo

Woon je in het oosten en ben je op zoek naar een tattoo shop in de buurt? Op deze pagina vind je alle tattoo shops in Hengelo, compleet met adres, beschrijving en extra informatie over eventuele specialisaties. De verschillende stijlen van tatoeages zijn van groot belang, aangezien bijna geen enkele tattoo artist zich toelegt op álle stijlen. Vaak zie je dat tatoeëerders één of een paar stijlen kiezen, en zich daarin perfectioneren. Een klein vlindertje of infinityteken is natuurlijk voor geen enkele professionele tatoeëerder een probleem, maar als je naar een wat  groter werk op zoek bent met een duidelijk idee erachter, dan is het slim om goed uit te zoeken door wie je de tattoo wil laten zetten.

Met onderstaand overzicht kan je snel en gemakkelijk zien bij welke shop jij terecht kan. We raden je vooral aan om gewoon eens binnen te lopen bij je gekozen shop. Proef de sfeer, ontmoet de tatoeëerders: je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Vooral bij je eerste tattoo is het belangrijk dat je op je gemak bent, en dat je goed nagedacht hebt. Zomaar een shop binnenlopen, een design aanwijzen en in de stoel gaan zitten is een heel slecht idee!

Tattoo shop Hengelo

Alpha Ink is dé tattoo en piercing-shop van Hengelo. Ze raden je aan vooral eens binnen te lopen om de sfeer te proeven, met een bakje koffie rustig te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Zij maken dan een kostenplaatje, en gaan bezig met jouw unieke tattoo-design.

Adres: 

Anninksweg 4A 
7557 AG Hengelo
06 31175957 

Specialisatie:

Zet ook piercings

Inkkitchen

Inkkitchen is een gevestigde naam in de Hengelose tattoo-scene. Vincent en Robert hebben in hun shop een ontspannen sfeer neergezet, en zijn vooral van de persoonlijke aanpak. Kom dus langs in de winkel voor een afspraak, via telefoon of mail kan dat niet, en dat is logisch als je naar een persoonlijk en uniek design op zoek bent.

Adres: 

Drienerstraat 11 
7551 HJ Hengelo 
074 291 3709 

Specialisatie:

Groot en klein werk 
Japans 
Realistisch 

Kings of Ink

Kings of Ink is een gezellige tattoo shop in het hart van Hengelo. Passie, kunde, klantvriendelijkheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij deze shop die al jaren door Henri gerund wordt.

Er is ook een professionele piercer aanwezig, die in de shop haar eigen ruimte heeft.

Adres: 

Marktstraat 4 
7551 DT Hengelo 
074 853 2121 

Specialisatie:

Zet ook piercings

Big Candy Artwork

Kwaliteit en rust is wat Big Candy Artwork zijn klanten verzekert. Deze knusse thuis-tattoo shop, gelegen in een gezellige woonwijk in Hengelo voelt meteen persoonlijk en vriendelijk aan.

Zeer geschikt voor mensen die een ‘grote’ tattoo shop overweldigend vinden.

Adres: 

Oude Ruitenborgh 56 
Hengelo, Overijssel 
06 22870287 

Partner

Partner