Skip to content

Tattoo shop Heerhugowaard

Woon je in of rond Heerhugowaard en ben je op zoek naar een tattoo shop? In deze stad kan je bij drie tattoo shops terecht voor een tattoo en in sommige gevallen een piercing. De bekendste tattoo shops van Heerhugowaard staan hieronder in het handige overzicht, met alle belangrijke info die je nodig hebt voor het uitkiezen van een geschikte tattoo shop. Er zijn niet heel veel tattoo shops in Heerhugowaard, maar je kunt toch heel veel kanten op qua stijl en ontwerp omdat de shops allemaal erg veelzijdig zijn.

We raden je aan gewoon eens binnen te lopen bij onderstaande shops, of een vrijblijvende afspraak te maken voor een bak koffie en overleg of advies over je toekomstige tattoo. Alleen met de juiste voorbereiding kom je tot een schitterende, unieke tatoeage waar je trots op kan zijn. Deze voorbereiding begint natuurlijk al bij het uitkiezen van de juiste tattoo shop. Klikt het niet, of moet je misschien te ver reizen of schikken de openingstijden niet, ga dan gewoon door naar de volgende shop. Je kan in Heerhugowaard eigenlijk niet fout gaan! Zolang je weet dat de tattoo shop die je uiteindelijk kiest over de juiste licenties beschikt, en zolang je een goed gevoel hebt bij de tatoeëerder, kan je beginnen.

Zit je nog met vragen? Of kan je een aantal handige tips en extra informatie gebruiken voor je een beslissing maakt over je tatoeage? Je kan natuurlijk altijd bij je tattoo shop in Heerhugowaard aankloppen, maar je kan ook bij een van onze informatieve pagina’s terecht. Misschien doe je wel een leuk idee op voor je tatoeage!

Damada Tattoo & Body Art

Damada Tattoo & Body Art is een echte familiezaak, die al sinds 2009 in een moderne en hygiënische shop in Heerhugowaard gevestigd is.

Je kan er natuurlijk terecht voor al je tattoo-wensen, maar ook voor body piercings, permanente make-up en laser tattoo removal.

Adres: 

Burgemeester Molleman-Passage 6 
1701 ES Heerhugowaard 
072 888 1388 

Specialisatie:

Mandala’s 
Portretten 
Zet ook piercings

Dynamic Artz

Bij privé tattoo studio Dynamic Artz is de klant koning. Je kan er vooral terecht voor scherp geprijsde, maar uitermate gedetailleerde black & grey tatoeages. 

Adres: 

Diamant 34 
1703 EV Heerhugowaard 
06 16171505 

Specialisatie:

Black & grey

Eye See Ink

Eye See Ink is een privé tattoo studio die alleen op afspraak werkt. Alle tattoo-stijlen zijn welkom, voor elke klant wordt er een mooi en uniek design gemaakt. Je kan bij Eye See Ink ook terecht voor piercings.

Adres: 

Amer 8 
1703 LC Heerhugowaard 
06 10023898 

Specialisatie:

Zet ook piercings

Partner

Partner