Skip to content

Tattoo shop Gouda

Ben je op zoek naar de beste tattoo shops in Gouda? Lees dan snel verder! In onderstaand overzicht hebben we alle vier de Goudse tattoo shops van hoge kwaliteit voor je op een rijtje gezet. Als je in de omgeving Gouda woont wil je er natuurlijk voor zorgen dat je bij de juiste shop naar binnen loopt. Het is belangrijk dat je qua communicatie en op persoonlijk en misschien zelfs artistiek vlak op één lijn zit met de filosofie van de tattoo shop. Ook wil je uiteraard dat de tattoo artist begrijpt welke kant je op wil met je tatoeage.

Met behulp van de adressen van de vier belangrijkste tattoo shops in Gouda, en ook extra informatie over de specialisaties van elke tattoo shop kan je al een heel mooi begin maken met het voorbereiden van je tatoeage. Zelfs als het nog slechts een klein idee is! Ga altijd met de tattoo shop in gesprek, zij zullen je verder kunnen helpen in het realiseren van je ideale tatoeage. Ook qua nazorg en hygiëne kunnen ze je op weg helpen.

Bij het uitzoeken van een geschikte tattoo shop in Gouda moet je natuurlijk eerst letten op de specialisatie van de shop. Wil je een kleuren tattoo? Ga dan niet naar een tattoo shop waar ze het liefst black & grey zetten. Logisch natuurlijk!  

Dingo Tattoo

Oprichter Arno ‘Dingo’ Tiele zit al sinds 2005 met zijn shop Dingo Tattoo in Gouda. Zijn specialisatie is dark realism en Japans, maar zijn collega’s zijn onderlegd in veel andere stijlen. 

Loop eens binnen in deze stijlvolle shop, en maak een afspraak om je ideale tattoo samen met een enthousiaste artist te realiseren!

Adres: 

Blauwstraat 7 
2801 HE Gouda 
0182-601047 

Specialisatie:

Dark Realism 
Japans 

Subskin Ink Tattoo

Subskin Ink Tattoo is allereerst een custom tattoo shop. Dat betekent dat jij het tattoo-idee aanlevert, en dat de professionele tattoo artists in de shop een uniek ontwerp voor je maken. 

Subskin Ink is er voor beginnende tattoo-liefhebbers en echte die-hards. Iedereen moet er terecht kunnen.

Adres: 

Kleiwegstraat 23 
2801 GL Gouda 
06-30115881 

Specialisatie:

Custom tattoo

Tattoo Frank

Tattoo Frank heeft in de vele jaren die hij actief is enorm veel waardevolle ervaringen opgedaan in verschillende bekende tattoo shops in heel Nederland. Sinds 2000 zit hij in hartje Gouda met zijn eigen shop, Tattoo Frank.

Tattoo Frank zet tattoos in verschillende stijlen na goed en grondig overleg. Ook worden er cover-up tatoeages gezet.

Adres: 

Lage Gouwe 8 
2801 LG Gouda 
0182-526753 

Specialisatie:

Cover-up tatoeage 
Diverse stijlen 

Paranoir Ink

Paranoir is in veel opzichten een unieke tattoo shop in Gouda. De locatie is schitterend: in een rustige groene tuin achter de kerk. Ook qua werk onderscheidt Paranoir Ink zich: ze zijn namelijk gespecialiseerd in dotwork. Dat wil zeggen dat er met kleine stipjes een groter werk gerealiseerd wordt. Doet minder pijn, ziet er écht uniek uit!

Paranoir Ink werkt alleen op afspraak.

Adres: 

Achter de Kerk 11 
2801 JX Gouda 
06-43074616 

Specialisatie:

Dotwork 
Werkt alleen op afspraak 

Partner

Partner