Skip to content

Tattooshop Den Bosch

Het is niet gek dat in de gezellige en mooie stad Den Bosch een echte tattoo cultuur heerst. De stad zit vol met originele en legendarische tatoeëerders die in verschillende tattoo shops in Den Bosch te vinden zijn. Je kan op het gebied van tattoos eigenlijk niet fout gaan in deze stad!

Aangezien Den Bosch een best grote stad is, willen we je helpen op tijd bij je afspraak met de tattoo shop in Den Bosch te zijn. Te laat komen, of niet op komen dagen kan in veel situaties voor irritatie zorgen – tatoeëerders trekken tijd uit voor jou alleen! Met behulp van het adres en streetview hieronder kan het niet verkeerd gaan toch? Ook vind je in onderstaande lijst van tattoo shops in Den Bosch een handige uitleg per shop. Zo weet jij in één oogopslag bij welke shop je (niet) aan moet kloppen voor jouw tattoo-idee.

Het is ook belangrijk dat je goed weet waar je aan begint als je op zoek gaat naar een tattoo shop. Ben je klaar voor je (eerste) tattoo? Heb je onderzoek gedaan naar mogelijke designs, of heb je al heel lang een super mooi ontwerp in je hoofd? Weet je wat de risico’s zijn, en hoe je een tattoo na het zetten moet verzorgen? Je shop kan je verder helpen met extra info, maar voor meer tips kan je ook bij onze veelgestelde vragen terecht.

Jim's Tattoo Studio

Eigenaar Jimmy tatoeëert al ruim dertig jaar, en staat bekend om zijn snelle, maar uiterst gedetailleerde werk. Zijn mooiste meesterwerken maakte hij in Japanse stijl, het liefst zo groot mogelijk.

De shop huist daarnaast nog veel meer artiesten, die allemaal een keur aan stijlen beheersen. Loop zelf eens binnen!

Adres: 

Havenstraat 25 
5211 WC ‘s-Hertogenbosch 
073 614 8233 

Specialisatie:

Portret 
Cover ups 
Teksten 

 

Lucky Cat Tattoo

Lucky Cat Tattoo in Den Bosch is een ‘Tattoo studio nieuwe stijl’. Wie bij ze binnenloopt zal meteen merken wat ze daarmee bedoelen!

Lucky Cat Tattoo is laagdrempelig en oogt vriendelijk en licht, in tegenstelling tot vaak veel te donkere shops. 

Adres: 

Vughterstraat 277 
5211 GE ’s-Hertogenbosch 
06 13489567 

Specialisatie:

Kaligrafie 
Mandala’s 
Fantasy 

Tattoo Joop & Boy

Joop van Tattoo Joop & Boy tatoeëert al sinds 1999. Sinds 2004 werkt hij samen met Boy in deze ruime shop waar klantvriendelijkheid erg belangrijk is. Kom langs voor een drankje en een praatje, stel jezelf voor en laat je adviseren door dit ervaren tattoo-team.

Adres: 

Hinthamereinde 21 
5211 PL ’s-Hertogenbosch 
073 613 6193 

Specialisatie:

Black & grey 
Japans 
Kleur 
Maori 

DB Ink

Bij DB Ink in Den Bosch beloven ze dat je krijgt waar je naar zoekt! Grote woorden, maar in het geval van DB Ink is het ook echt zo! 

Ze stellen je op je gemak als je zenuwachtig bent, denken actief mee met je idee of ontwerp. Hierdoor hou je aan de gehele tattoo ervaring bij DB Ink een goed gevoel over. Ze zijn bedreven in veel stijlen, dus kan je er voor veel van je tattoos terecht.

Adres: 

Copernicuslaan 316 A 
5223 ER ’s-Hertogenbosch 
06 54311992 

Specialisatie:

Black & grey 
Polynesisch / Maori 
Portretten 
Teksten 
Old School 
Japans   
Realistisch 
Cover ups 

Duke Tattoo

Wie op zoek is naar een originele tattoo, is bij Duke Tattoo aan het juiste adres. Tattoo artiest Gideon ontwerpt nu al ruim 20 jaar, en zit met zijn tattooshop in het centrum van het altijd gezellige Den Bosch.

De tattooshop zelf is ook erg gezellig, er heerst een ongedwongen sfeer. Voor maatwerk en uiteenlopende custom ontwerpen kan je altijd bij Duke Tattoo terecht.

Adres: 

Orthenstraat 256 
5211 SZ ’s-Hertogenbosch 
073 750 5967 

Specialisatie:

Black & grey 
Fijnwerk 
Letters 
(Neo)Traditional 
Custom 

Partner

Partner